The World Is Round (CD)

Jimmy Lawrence

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. All We Have Is Our Dreams
  2. One Night Like This
  3. Under The Influence
  4. Test Of Time
  5. Ain't No Thing But Love
  6. Tonight I Got The World
  7. Rose Tatoo
  8. Cool Blue
  9. Fight For Your Love
  10. After The Fire
  11. Little More Blue Sky, A


Format CD Sjanger Rock
Antall spor 11 Artist Jimmy Lawrence
Label Major Mtm Music Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MTM 199657