The Worth Of The Weight (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Chicago (Part I)
  2. Let's Go
  3. R.P.M. (with Twista/Ludacris)
  4. Money Mike (Skit)
  5. Shake Dat Shit (with Ludacris)
  6. U Crazy (with Jermaine Dupri)
  7. Weight A Minute
  8. My Chicago (Part 2)
  9. What Can I Do (with Missy Elliott)
  10. Posted (remix with N.O.R.E.)
  11. So Real So Right
  12. Dude (Skit)
  13. Kick This One
  14. Super Freak
  15. Turn It Up
  16. Block Reincarnated (remix with Kardinal Offishall)
  17. Cami's Solo
  18. Dude (remix bonus track with Beenie Man/Ms. Thing)



Utgitt 2004 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 18
Artist Shawnna Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer DEFB000295002.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende