The Wrong People (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Shake Like Judy Says
  2. Love Your Shoes
  3. Brilliant Mind
  4. She Gets Out The Scrapbook
  5. I Miss You
  6. Make Believe I'm Him
  7. Let Me Feel Your Pulse
  8. Sound Of The Bell, The
  9. Escape Into My Arms
  10. Answer The Door
  11. Pierres Fight
  12. Brilliant Fragment (bonus track)
  13. That Man You Loved (demo/bonus track)
  14. Never Said (demo/bonus track)
  15. To Gus (bonus track)
  16. Turnupspeed (bonus track)
  17. Me You And The Name (bonus track)
  18. It Continues (bonus track)
  19. Brilliant Mind (extended version/bonus track)
  20. Love Your Shoes (extended version/bonus track)


Utgitt 1986 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Furniture
Label Cherry Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDMRED441