The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Vol. 1 (CD)

Five Finger Death Punch

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Lift Me Up (featuring Rob Halford)
  2. Watch You Bleed
  3. You
  4. Wrong Side of Heaven
  5. Burn MF
  6. I.M.Sin
  7. Anywhere But Here (featuring Maria Brink)
  8. Dot Your Eyes
  9. M.I.N.E (End This Way)
  10. Mama Said Knock You Out (featuring Tech N9ne)
  11. Diary of a Deadman
  12. I.M.Sin (featuring Max Cavalera)
  13. Anywhere But Here (Duet with Maria Brink)
  14. Dot Your Eyes (featuring Jamey Jasta of Hatebreed)


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Five Finger Death Punch
Label Prospect Park Leverandør Import
Bestillingsnummer PPPK501113.2