Their Complete Recordings 1948-49 (3CD)

Lester Flatt & Earl Scruggs

949,00 94900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. God Loves His Children
  2. I'm Going To Make Heaven My Home
  3. We'll Meet Again Sweetheart
  4. My Cabin In Caroline
  5. Baby Blue Eyes
  6. Bouquet In Heaven
  7. Down The Road
  8. Why Don't You Tell Me So
  9. I'll Never Shed Another Tear
  10. No Mother Or Dad
  11. Is It Too Late Now
  12. Foggy Mountain Breakdown
  13. Cora Is Gone
  14. Preaching Praying Singing
  15. Pain In My Heart
  16. Roll In My Sweet Baby's Arms
  17. Back To The Cross
  18. Farewell Blues
  19. Old Salty Dog Blues
  20. Take Me In A Lifeboat
  21. Will The Roses Bloom
  22. I'll Just Pretend
  23. Come Back Darling
  24. I'm Head Over Heels In Love
  25. I'm Waiting To Hear You Call Me Darling
  26. Old Home Town
  27. I'll Stay Around
  28. We Can't Be Darlings Anymore
  29. Jimmie Brown The Newsboy
  30. Somehow Tonight
  31. Don't Get Above Your Raising
  32. I'm Working On A Road
  33. He Took Your Place
  34. I've Lost You
  35. Tis Sweet To Be Remembered
  36. I'm Gonna Settle Down
  37. Earl's Breakdown
  38. I'm Lonesome And Blue
  39. Over The Hills To The Poor House
  40. My Darling's Last Goodbye
  41. Get In Line Brother
  42. Brother I'm Getting Ready To Go
  43. Why Did You Wander
  44. Flint Hill Special
  45. Thinking About You
  46. If I Should Wander Back Tonight
  47. Dim Lights Thick Smoke
  48. Dear Old Dixie
  49. Reunion In Heaven
  50. Pray For The Boys
  51. I'll Go Stepping Too
  52. I'd Rather Be Alone
  53. Foggy Mountain Chimes
  54. Someone Took My Place With You
  55. Mother Prays Loud In Her Sleep
  56. That Old Book Of Mine
  57. Your Love Is Like A Flower
  58. Be Ready For Tomorrow May Never Come
  59. Till The End Of The World Rolls Around
  60. You're Not A Drop In The Bucket
  61. Don't That Road Look Rough And Rocky
  62. Foggy Mountain Special
  63. You Can Feel It On Your Soul
  64. Old Fashioned Preacher
  65. Before I Met You
  66. I'm Gonna Sleep With One Eye Open
  67. Randy Lynn Rag
  68. On My Mind
  69. Blue Ridge Cabin Home
  70. Some Old Day
  71. It Won't Be Long
  72. No Mother In This World
  73. Gone Home
  74. Bubbling In My Soul
  75. Joy Bells
  76. What's Good For You
  77. No Doubt About It
  78. Who Will Sing For Me
  79. Give Mother My Crown
  80. Six White Horses
  81. Shuckin' The Corn
  82. I'll Take The Blame
  83. Don't Let Your Deal Go Down
  84. Hundred Years From Now
  85. Give Me The Flowers While I'm Living
  86. Is There Room For Me
  87. Let Those Brown Eyes Smile At Me
  88. I Won't Be Hanging Around
  89. I Don't Care Anymore
  90. Big Black Train
  91. Mama's And Daddy's Little Girl
  92. Crying Alone
  93. Million Years In Glory
  94. Heaven
  95. Building On Sand
  96. Jesus Saviour Pilot Me
  97. Crying My Heart Out Over You
  98. Ground Speed
  99. Who Knows Right From Wrong
  100. Iron Curtain
  101. Cabin On The Hill
  102. Someone You Have Forgotten
  103. Foggy Mountain Rock
  104. You Put Me On My Feet


Utgitt 1991 Format 3CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 104 Artist Earl Scruggs, Lester Flatt, Lester Flatt & Earl Scruggs
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD15472