There I Said It! (CD)

Tommy Womack

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Songwriter´s Prayer
  2. If That´s All There Is To See
  3. Nice Day
  4. 25 Years Ago
  5. Too Much Month At The End Of The Xanax
  6. I´m Never Gonna Be A Rock Star
  7. I Want A Cigarette
  8. I Couldn´t Care Less
  9. Alpha Male & The Canine Mystery Blood
  10. Fluorescent Light Blues
  11. A Cockroach After The Bomb
  12. Everything´s Coming Up Roses Again
  13. Nice Day (reprise)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Tommy Womack
Label Tommy Womack Leverandør Import
Bestillingsnummer TMYW76972.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende