There's No Me Without You/That's How Much I Love You (CD)

The Manhattans

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. There's No Me Without You
  2. We Made It
  3. Wish That You Were Mine
  4. I'm Not A Runaround
  5. Soul Train
  6. You'd Better Believe It
  7. It's So Hard Loving You
  8. Day The Robin Sang To Me
  9. Falling Apart At The Seams
  10. Other Side Of Me
  11. Summertime In The City
  12. Don't Take Your Love
  13. Save Our Goodbyes
  14. I Don't Want To Pay The Price Of Losing You
  15. That's How Much I Love You
  16. Blackbird
  17. Change Is Gonna Come
  18. Strange Old World
  19. Fever
  20. Nursery Rhymes


Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist The Manhattans
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND229