They Only Come Out At Night/Shock Treatment (CD)

Edgar Winter Group

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Hangin' Around (They Only Come Out At Night)
  2. When It Comes
  3. Alta Mira
  4. Free Ride
  5. Undercover Man
  6. Round And Round
  7. Rock 'n' Roll Boogie Woogie Blues
  8. Autumn
  9. We All Had A Great Time
  10. Frankenstein
  11. Some Kinda Animal (Shock Treatment)
  12. Easy Street
  13. Sundown
  14. Miracle Of Love
  15. Do Like Me
  16. Rock 'n' Roll Woman
  17. Someone Take My Heart Away
  18. Queen Of My Dreams
  19. Maybe Some Day You'll Call My Name
  20. River's Risin'
  21. Animal


Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Edgar Winter Group
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO828


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende