They Say I'm Different (CD)

Betty Davis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Shoo-B-Doop And Cop Him
  2. He Was A Big Freak
  3. Your Mama Wants Ya Back
  4. Don't Call Her No Tramp
  5. Git In There
  6. They Say I'm Different
  7. 70's Blues
  8. Special People
  9. He Was A Big Freak - (bonus track)
  10. Don't Call Her No Tramp - (bonus track)
  11. 70's Blues - (bonus track)



Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Betty Davis
Label Light In The Attic Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LITA027