They're Only Chasing Safety (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Young And Aspiring
  2. Boy Brushed Red...Living In Black And White
  3. Impact Of Reason
  4. Reinventing Your Exit
  5. Blue Note
  6. It's Dangerous Business Walking Out Your Front Door
  7. Down Set Go
  8. I Don't Feel Very Receptive Today
  9. I'm Content With Losing
  10. Some Will Seek Forgiveness Others Escape
  11. I've Got Ten Friends And A Crowbar That Says That You Ain't (bonus track)
  12. 80s Song (bonus track)
  13. You're So Intricate (bonus track)
  14. Smictague (bonus track)



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Underoath
Label Solid State Records Leverandør Import
Bestillingsnummer SLDS83184.2