Thin Line Between Love And Hate (CD)

The Persuaders

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Thin Line Between Love And Hate
  2. Let´s Get Down Together
  3. Blood Brothers
  4. You Musta Put Something In Your Love
  5. Thanks For Loving Me
  6. Bad Bold And Beautiful Girls
  7. Love Gonna Pack Up (And Walk Out)
  8. If This Is What You Call Love (I Don´t Want No Part Of It)
  9. Mr. Sunshine
  10. Thigh Spy
  11. Can´t Go No Further And Do No Better
  12. Peace In The Valley Of Love


Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Persuaders
Label Atlantic Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227969851