Inngår i kampanje

Things Ain't What They Used To Be (And You Better Believe It) (CD)

Ella Fitzgerald

69,50 6950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sunny
  2. Mas Que Nada
  3. Man And A Woman, A (Un Homme Et Une Femme)
  4. Days Of Wine And Roses
  5. Black Coffee
  6. Tuxedo Junction
  7. I Heard It Through The Grapevine
  8. Don't Dream Of Anybody But Me
  9. Things Ain't What They Used To Be
  10. Willow Weep For Me
  11. Manteca
  12. Just When We're Falling In Love



Utgitt 1970 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ella Fitzgerald
Label Atlantic Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227960193