Things May Come & Things May Go But The Art School Dance Goes On (CD)

Pete Brown & Piblokto!

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Things May Come And Things May Go, But The Art School Dance Goes On Forever
  2. High Flying Electric Bird
  3. Someone Like You
  4. Walk For Charity, Run For Money
  5. Then I Must Go And Can I Keep
  6. My Love Is Gone Far Away
  7. Golden Country Kingdom
  8. Firesong
  9. Country Morning
  10. Flying Hero Sandwich
  11. My Last Band



Format CD Sjanger Rock
Antall spor 11 Artist Pete Brown & Piblokto!
Label Repertoire Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer RPR1114.2