Think About The Times: The Chrysalis Years 1969 - 1972 (3CD)

Ten Years After

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Bad Scene
  2. Two Time Mama
  3. Stoned Woman
  4. Good Morning Little Schoolgirl
  5. If You Should Love Me
  6. I Don´t Know That You Don´t Know My Name
  7. Stomp
  8. I Woke Up This Morning
  9. If You Should Love Me
  10. Sugar The Road
  11. Working On The Road
  12. 50000 Miles Beneath My Brain
  13. Year 3000 Blues
  14. Me And My Baby
  15. Love Like A Man
  16. Circles
  17. As The Sun Still Burns Away
Disk 2
  1. Love Like A Man
  2. I´m Coming On
  3. My Baby Left Me
  4. Think About The Times
  5. I Say Yeah
  6. Band With No Name
  7. Gonna Run
  8. She Lies In The Morning
  9. Sweet Little Sixteen
  10. One Of These Days
  11. Here They Come
  12. I´d Love To Change The World
  13. Over The Hill
  14. Baby Won´t You Let Me Rock ´n´ Roll You
  15. Once There Was A Time
  16. Let The Sky Fall
  17. Hard Monkeys
  18. I´ve Been There Too
  19. Uncle Jam
Disk 3
  1. I´d Love To Change The World
  2. You Give Me Loving
  3. Convention Prevention
  4. Turned Off TV Blues
  5. Standing At The Station
  6. You Can´t Win Them All
  7. Religion
  8. Choo Choo Mama
  9. Tomorrow I´ll Be Out Of Town
  10. Rock ´n´ Roll Music To The World
  11. Choo Choo Mama
  12. Love Like A Man



Utgitt 2010 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 48 Artist Ten Years After
Label Capitol Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 509996421472