This Is Brenda Lee/Emotions (CD)

Brenda Lee

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. When My Dreamboat Comes Home
  2. I Want To Be Wanted
  3. Just A Little
  4. Pretend
  5. Love And Learn
  6. Teach Me Tonight
  7. Hallelujah I Love Him So
  8. Walking To New Orleans
  9. Blueberry Hill
  10. We Three (My Echo My Shadow And Me)
  11. Build A Big Fence
  12. If I Didn't Care
  13. Emotions
  14. Just Another Lie
  15. If You Love Me (Really Love Me)
  16. Crazy Talk
  17. When I Fall In Love
  18. Around The World
  19. Swanee River Rock
  20. Will You Love Me Tomorrow
  21. I'm Learning About Love
  22. Georgia On My Mind
  23. Cry
  24. I'm In The Mood For Love


Utgitt 1960 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Brenda Lee
Label Ace Bestillingsnummer CDCHD1028