This Is Nat King Cole (CD)

Nat King Cole

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Dreams Can Tell Lie
  2. I Just Found Out About Love
  3. Too Young to Go Steady
  4. Forgive My Heart
  5. Annabelle
  6. Nothing Ever Changes My Love For You
  7. To the Ends of the Earth
  8. I´m Gonna Laugh You Right Out of My Life
  9. Someone You Love Me
  10. Love Me as Though There Were No Tomorrow
  11. That´s All
  12. Never Let Me Go
  13. Small Towns Are Smile Towns - (bonus track)
  14. Don´t Hurt the Girl - (bonus track)
  15. My Flaming Heart - (bonus track)
  16. United - (bonus track)



Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Nat King Cole
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer COLC8692.2