This Is Our Psychopedia! (CD)

Pony The Pirate

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Overlegne vinnere av Urørt på NRK P3. Intensiv festivalturnering. Hyppig radiospilling av singlene "Walk The Shame", "Psychopedia" og "Sing". 2009 var et knallår for Oslo-baserte Pony The Pirate, og det før de engang hadde gitt ut et album.

Med det fortreffelige debutalbumet This Is Our Psychopedia! åpnet bandet musikkåret 2010 med et smell: Her er storslagen og energisk indiepop av et merke vi vanligvis må utenfor Norges grenser for å finne, med gjennomførte arrangementer og deilige doser desperasjon. De tre nevnte singlene er alle med, og resten av albumet holder samme, friske standard. Shoegaze, punk og et driv som på best mulig måte minner om Arcade Fire er bare noen av de mange ingrediensene Pony The Pirates åtte medlemmer leker seg med, hele veien med ufeilbarlig sans for detaljer og en meloditeft utenom det vanlige.

This Is Our Psychopedia! er et mektig debutalbum som hytter med neven og inviterer til poging, gjerne hjemme i stua, men helst blant andre rockefans, foran en stor scene nær deg.

Sporliste

  1. Psychopedia
  2. 777
  3. Sing
  4. Broken
  5. Daisy
  6. Walk The Shame
  7. Treetop
  8. My Child
  9. Brother
  10. The Sun

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Pony The Pirate
Label Sony Music Norway Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886975778928

Anmeldelser