This Is Pat DiNizio (CD)

Pat Dinizio

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. For No One
  2. Witchita Lineman
  3. Where Is Love?
  4. California Dreaming
  5. My Funny Valentine
  6. You Only Live Twice
  7. Moon River
  8. The Shadow Of Your Smile
  9. Homeward Bound
  10. Days Of Wine And Roses
  11. Our Town
  12. She Knows Me Too Well
  13. This Guy´s In Love With You
  14. Everything That Touches You
  15. The End Of The World
  16. Surfer Girl
  17. Blue Period
  18. Behind The Wall Of Sleep


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Pat Dinizio
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer FUE061575.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende