This Is Satire (CD)

None More Black

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. We Dance On The Ruins Of The Stupid Stage
  2. Under My Feet
  3. My Wallpaper Looks Like Paint
  4. Zing Pong
  5. With The Transit Coat On
  6. Opinions And Assholes
  7. I See London
  8. Who Crosses State Lines Without A Shirt
  9. D Is For Doorman (Come On In)
  10. 10 Ton Jiggawatts
  11. You Suck But Your Peanut Butter Is Ok
  12. Yo It's Not Rerun
  13. Majestic



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist None More Black
Label Fat Wreck Chords Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FAT7132


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende