This Is The Ivy League (CD)

The Ivy League

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Almost Grown
  2. That's Why I'm Crying
  3. The Floral Dance
  4. What More Do You Want
  5. Lulu's Back In Town
  6. We're Having A Party
  7. Don't Worry Baby
  8. Make Love
  9. Don't Think About It
  10. Twice It's Alright
  11. Funny How Love Can Be
  12. My Old Dutch
  13. Dance To The Locomotion
  14. Tossing And Turning
  15. A Girl Like
  16. Tomorrow Is Another Day
  17. One Day
  18. Rain Rain Go Away
  19. Arrividerci Baby
  20. Wait A Minute
  21. I Could Make You Fall In Love
  22. In The Not Too Distant Future
  23. When You're Young
  24. The Holly And The Ivy League
  25. Once In Royal David's City
  26. Good King Wencelas
  27. Silent Night


Utgitt 1965 Reutgitt 2018
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 27
Artist The Ivy League Label Music On CD
Bestillingsnummer MOCCD13556


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende