This Is Where We Are (CD)

Priscilla Ahn

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Diana
  2. Remember How I Broke Your Heart
  3. This Is Where We Are
  4. Home
  5. I Can´ t Fall Asleep
  6. Loop
  7. Your Name
  8. Wedding March
  9. Ooooooo
  10. Closetlude
  11. In A Closet In The Middle Of The Night
  12. You And Me
  13. I Think I´m Ready To Love You


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Priscilla Ahn
Label SQE Music Leverandør Import
Bestillingsnummer SQE142.2