This Old Heart Of Mine/Soul On The Rocks (2CD)

The Isley Brothers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Nowhere To Run
  2. Stop! In The Name Of Love
  3. This Old Heart Of Mine (Is Weak For You)
  4. Take Some Time Out For Love
  5. I Guess I´ll Always Love You
  6. Baby Don´t You Do It
  7. Who Could Ever Doubt My Love
  8. Put Yourself In My Place
  9. I Hear A Symphony
  10. Just Ain´t Enough Love
  11. There´s No Love Left
  12. Seek And You Shall Find
  13. Got To Have You Back
  14. That´s The Way Love Is
  15. Whispers (Gettin Louder)
  16. Tell Me It´s Just A Rumour Baby
  17. One Too Many Heartaches
  18. It´s Out Of The Question
  19. Why When Love Is Gone
  20. Save Me From This Misery
  21. Little Miss Sweetness
  22. Good Things
  23. Catching Up On Time
  24. Behind A Painted Smile
  25. Take Me In Your Arms (Rock Me A Little While)
  26. All Because I Love You
  27. My Love Is Your Love (Forever)


Format 2CD Sjanger Soul
Antall spor 27 Artist The Isley Brothers
Label Motown Leverandør Import
Bestillingsnummer UNUK017190.2