This One's For You (CD)

Barry Manilow

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. This One's For You
  2. Daybreak
  3. You Oughta Be Home With Me
  4. Jump Shout Boogie
  5. Weekend In New England
  6. Riders To The Stars
  7. Let Me Go
  8. Looks Like We Made It
  9. Say The Words
  10. All The Time
  11. See The Show Again
  12. Don't Throw It All Away - (Unfinished Track)
  13. Can't Go Back Anymore - (Unfinished Track)
  14. This Is Fine - (Demo)
  15. I Really Do Write The Songs - (Demo)



Utgitt 1976 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 15
Artist Barry Manilow Label Arista US
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK729428.2