This One's For You/Heaven Only Knows (CD)

Teddy Pendergrass

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Can't Win For Losing
  2. This One's For You
  3. Loving You Was Good
  4. This Gift Of Life
  5. Now Tell Me That You Love Me
  6. It's Up To You
  7. Don't Leave Me Out Along The Road
  8. Only To You
  9. Crazy About Your Love
  10. Judge For Yourself
  11. I Want My Baby Back
  12. Life Is For Living
  13. You And Me For Right Now
  14. Just Because You're Mine
  15. Heaven Only Knows
  16. Don't Ever Stop


Utgitt 1982 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Teddy Pendergrass
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DIAB411