This Time By Basie (CD)

Count Basie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. This Could Be The Start Of Something Big
  2. I Left My Heart In San Francisco
  3. One Mint Julep
  4. The Swingin ´Shepherd Blues
  5. I Can´t Stop Loving You
  6. Moon River
  7. Fly Me To The Moon
  8. What Kind Of Fool Am I?
  9. Walk, Don´t Run
  10. Nice N´ Easy
  11. Theme From The Apartment
  12. The Hucklebuck
  13. Oh, Pretty Woman
  14. Oh Soul Mio
  15. Shangri-La
  16. At Long Last Love



Utgitt 1963 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Count Basie Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RPRW45162.2