This Time It's For Real/I Don't Want To Go Home (CD)

Southside Johnny & The Asbury Jukes

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Don't Want to Go Home
  2. Got to Get You Off My Mind
  3. How Come You Treat Me So Bad
  4. The Fever
  5. Broke Down Piece of Man
  6. Sweeter Than Honey
  7. Fanny Mae
  8. It Ain't the Meat (It's the Motion)
  9. I Choose to Sing the Blues
  10. You Mean So Much to Me
  11. This Time It's for Real
  12. Without Love
  13. Check Mr. Popeye
  14. First Night
  15. She Got Me Where She Wants Me
  16. Some Things Just Don't Change
  17. Little Girl So Fine
  18. I Ain't Got the Fever No More
  19. Love on the Wrong Side of Town
  20. When You Dance


Utgitt 1976 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Southside Johnny & The Asbury Jukes
Label BGO Bestillingsnummer BGOCD609