Three Wooden Crosses: The Inspirational Hits Of Randy Travis (CD)

Randy Travis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Three Wooden Crosses
  2. Four Walls
  3. Angels
  4. Just A Closer Walk With Thee - (featuring John Anderson)
  5. In The Garden
  6. Faith In You
  7. Love Lifted Me - (featuring Mac Powell)
  8. Blessed Assurance
  9. Softly And Tenderly
  10. Raise Him Up
  11. He´s My Rock, My Sword, My Shield
  12. Sweet By And By
  13. Everywhere We Go
  14. Rise And Shine
  15. Were You There
  16. He´s Got The Whole World In His Hands
  17. Shall We Gather At The River
  18. Pray For The Fish
  19. Swing Down Chariot - (featuring Blind Boys Of Alabama)
  20. Will The Circle Be Unbroken?



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Randy Travis
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WOEN887820.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også