179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. We Always Knew
  2. Guess I'll Forget You
  3. Once Said At The Fires
  4. Waterfront (The Sinking Road)
  5. Till We Have To Say Goodbye
  6. I Know Your Ways
  7. Never From This Heart
  8. Heart Like Mine, A
  9. War Is Over, The
  10. On Ships Of Gold


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 10
Artist The Black Heart Procession Label Touch & Go
Leverandør Import Bestillingsnummer TG210CD