Thrive (CD)


109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Breaking My Heart
  2. I Am Strong
  3. To Your Rescue
  4. Can´t Stop Love
  5. Nothing Else You Can Break
  6. Riding Out The Storm
  7. Rain On My Parade
  8. Losers In Paradise
  9. You Will Never Win
  10. This Kiss Is Just For You
  11. I´m Not Waiting
  12. Take Me To Your Heart
  13. Breaking My Heart (Videoclip)


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Angelica
Label Frontiers Leverandør Playground
Bestillingsnummer FRCD627