Tid For Latskap (CD)

Henning Kvitnes

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Da Henning Kvitnes i 2007 fikk Spellemannprisen i viseklassen for Stemmer i gresset, var det bred enighet om at det var på høy tid. Etter tjue album og nesten tretti år på vei fra scene til scene i Norge løftet Stemmer i gresset hans posisjon som norsk sangere/låtskriver helt til topps. Han sitter nå godt plassert sammen med Bjørn Eidsvåg, Åge Alexandersen, Øystein Sunde, Ole Paus og Jonas Fjeld. Både Stemmer i gresset og forgjengeren Ut av veggen (2006) solgte til platina her hjemme.

Med Tid for Latskap har Kvitnes lyktes med å få to av de andre norske artistene som også har fast tilhold på radioen, Jonas Fjeld og Hellbillies' Aslag Haugen, til å ta turen ned til Halden for å synge litt. "Ut å vekke sola" er Hennings hyllest til sommeren, som gjør at han og vi orker å bøye nakken gjennom mørke høststormer og måneder med sørpe og vedbæring. Tid for Latskap er ytterligere en bekreftelse på at rocken er den egentlige folkemusikken.

Sporliste

  1. Ut å vekke sola
  2. Tid for latskap
  3. Gentlemen
  4. Sør i Østfold
  5. Toget til Amerika
  6. Atlantis
  7. Skyene i morra
  8. Ut mot lyset
  9. Akkurat nå
  10. Det lysner mot nord

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Henning Kvitnes
Label Scandicana Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5099932772920

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende