Tidsmaskin (CD)

DumDum Boys

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Fra den bluesy og seige åpningslåta "Gutten i røyken", og gjennom et helt album som suverent mestrer å være både eventyrlystent og tradisjontro, er det ingen tvil om at dette er et DumDum Boys i storform. Høydepunktene er mange: stampende "Selvskudd", den uimotståelige singlen "Snø på Mars", temporockeren "Kannibal" og den rufsete og innstendige "Nådeløs" - sistnevnte kanskje albumets aller beste. Det er åpenbart mulig å være både erfaren og sulten på samme tid. Imponerende.

DumDum Boys har, siden starten som Wannskrækk i 1979, vært et av de soleklart mest sentrale bandene i norsk rockehistorie, og i 2008 ble de tildelt hedersprisen under Spellemann-utdelingen. 30 år etter at karrieren som musikere begynte, er de fortsatt like sugne på å vise nordmenn hvor rockeskapet skal stå, og på Tidsmaskin blir altså oppdraget utført med glans.

Tidsmaskin ble innspilt i Gøteborgs Svenska Grammofon Studion, samt de mer hjemlige Oslo-studioene Malabar og Amper Tone.
Sporliste
 1. Gutten i røyken
 2. Selvskudd
 3. Snø på Mars
 4. Vildensky
 5. Element
 6. Slinger
 7. Kannibal
 8. Nådeløs
 9. En vakker dag
 10. Tidsmaskin
 11. Smoking
Produktfakta
Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist DumDum Boys
Label oh Yeah!/Ramalama Bestillingsnummer 7070925091622