Tim Rose / Through Rose Coloured Glasses (CD)

Tim Rose

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Got A Lonliness
  2. I'm Gonna Be Strong
  3. I Gotta Do Things My Way
  4. Fare Thee Well
  5. Eat, Drink And Be Merry (For Tomorrow You'll Cry)
  6. Hey Joe (You Shot Your Woman Down)
  7. Morning Dew
  8. Where Was I?
  9. You're Slipping Away From Me
  10. Long Time Man
  11. Come Away, Melinda
  12. King Lonely The Blue
  13. Days Back When, The
  14. Roanoke
  15. Hello Sunshine
  16. When I Was A Young Man
  17. What'Cha Gonna Do
  18. Maman
  19. Let There Be Love
  20. Baby Do You Turn Me On?
  21. Apple Truck Swamper
  22. Angela
  23. You'd Laugh
  24. You Ain't My Girl No More


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 24
Artist Tim Rose Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD378


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende