Time Bomb High School (CD)

Reigning Sound

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Stormy Weather
  2. Straight Shooter
  3. You´re Not As Pretty
  4. Brown Paper Sack
  5. Want And See
  6. I Walk By Your House
  7. Time Bomb High School
  8. I Don´t Believe
  9. She´s Bored With You
  10. Reptile Style
  11. I´m Holding Out
  12. I Don´t Know How To Tell You
  13. Dressy
  14. I´d Much Rather Be With The Boys
  15. You´re So Strange



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 15
Artist Reigning Sound Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer IRED84.2