Time For Heroes – The Best Of (CD)

The Libertines

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Up The Bracket
  2. Time For Heroes
  3. Mayday
  4. Don´t Look Back Into The Sun
  5. Tell The King
  6. What Katie Did
  7. Can´t Stand Me Now
  8. What A Waster
  9. The Delaney
  10. Boys In The Band
  11. Death On The Stairs
  12. I Get Along
  13. What Became Of The Likely Lads



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Libertines
Label Rough Trade Leverandør Playground
Bestillingsnummer RTRADCD421