Timeless Love (CD)

Smokey Robinson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Go to My Head
  2. I´m in the Mood for Love/Moody´s Mood for Love
  3. Our Love Is Here to Stay
  4. Fly Me to the Moon (In Other Words)
  5. Night and Day
  6. I´m Glad There Is You
  7. More Than You Know
  8. Speak Low
  9. Time After Time
  10. I Love Your Face
  11. I Can´t Give You Anything But Love (Baby)
  12. I´ve Got You Under My Skin
  13. Tea for Two



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Smokey Robinson
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer NDOB000664102.2