Timeline - An Introduction To The Vision Bleak (CD)

The Vision Bleak

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Into The Unknown
  2. The Kindred Of The Sunset
  3. From Wolf To Peacock
  4. The Wood Hag
  5. Cannibal Witch
  6. Descend Into Mealstrom
  7. I Dined With The Swans
  8. By Our Brotherhood With Seth
  9. The Black Pharaoh Trilogy Part II: The Vault Of Nephren-Ka
  10. Kutulu!
  11. Carpathia
  12. The Charm Is Done
  13. Elizabeth Dane
  14. Lone Night Rider


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Vision Bleak
Label Prophecy Productions Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PRO196