To Bonnie From Delaney (CD)

Delaney & Bonnie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hard Luck and Troubles
  2. God Knows I Love You
  3. Lay Down My Burden
  4. Medley: Come on in My Kitchen/Mama, He Treats Your Daughter Mean/Going Down The Road Feeling Bad
  5. The Love of My Man
  6. They Call It Rock & Roll Music
  7. Soul Shake
  8. Miss Ann
  9. Alone Together
  10. Living on the Open Road
  11. Let Me Be Your Man
  12. Free the People


Utgitt 1970 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Rock
Antall spor 12 Artist Delaney & Bonnie
Label Wounded Bird Leverandør Import
Bestillingsnummer WUND326.2