To Our Children's Children - Deluxe Edition (2SACD-Hybrid)

The Moody Blues

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Higher And Higher
  2. Eyes Of A Child (part I)
  3. Floating
  4. Eyes Of A Child (part II)
  5. I Never Thought I'd Live To Be A Hundred
  6. Beyond
  7. Out And In
  8. Gypsy
  9. Eternity Road
  10. Candle Of Life
  11. Sun Is Still Shining
  12. I Never Thought I'd Live To Be A Million
  13. Watching And Waiting
Disk 2
  1. Gypsy (full version)
  2. Candle Of Life (full version)
  3. Sun Is Still Shining (alternate mix)
  4. Gypsy (BBC Radio session)
  5. Sun Set (BBC Radio session)
  6. Never Comes The Day (BBC Radio session)
  7. Are You Sitting Comfortably (BBC Radio session)
  8. Dream (BBC Radio session)
  9. Have You Heard (BBC Radio session)
  10. Nights In White Satin (BBC Radio session)
  11. Legend Of A Mind (BBC Radio session)


Utgitt 1969 Format 2SACD-Hybrid
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist The Moody Blues
Label Deram Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 5327510