To Sir With Love: The Complete Mickie Most Recordings 1967-1969 (2CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. To Sir With Love
  2. Morning Dew
  3. You And I
  4. Rattler
  5. Day Tripper
  6. Love Loves To Love Love
  7. To Love Somebody
  8. Boat That I Row
  9. Let's Pretend
  10. Take Me In Your Arms And Love Me
  11. Best Of Both Worlds
  12. Dreary Days And Nights
  13. You And I (single version)
  14. Me The Peaceful Heart
  15. Lookout
  16. Boy
  17. Sad Memories
  18. I'm A Tiger
  19. Without Him
  20. Boom Bang A Bang
  21. March
  22. Boom Bang A Bang (French version)
  23. Boom Bang A Bang (Italian version)
Disk 2
  1. Show Me
  2. Mighty Quinn
  3. My Ain Folk
  4. Where Did You Come From
  5. Gimme Some Lovin'
  6. I Started A Joke
  7. Why Did I Choose You
  8. Boy Next Door
  9. Come September
  10. House Is Not A Home
  11. Cry Like A Baby
  12. Betcha
  13. I Can't Go On Living Without Your Love
  14. Are You Ready For Love
  15. This Time (previously unreleased)
  16. I Keep Forgettin' (previously unreleased)


Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 39 Artist Lulu
Label Parlophone Music Norway AS Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 72435603692