To Willie (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Reasons To Quit
  2. Too Sick To Pray
  3. Walkin´
  4. It´s Not Supposed To Be That Way
  5. Pick Up The Tempo
  6. I Gotta Get Drunk
  7. Can I Sleep In Your Arms
  8. Heartaches Of A Fool
  9. Permanently Lonely
  10. Last Thing I Needed, The (First Thing This Morning)
  11. Party´s Over, The


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Phosphorescent
Label Dead Oceans Leverandør Import
Bestillingsnummer DEDO51313.2