Together (With Linda Gail Lewis)/Live At The International, Las Vegas/In Loving Memories - The Jerry (2CD)

Jerry Lee Lewis

249,00 24900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 1969 Reutgitt 2017
Format 2CD Sjanger Rock
Antall disker 2 Antall spor 43
Artist Jerry Lee Lewis Label BGO
Bestillingsnummer BGOCD1276
Disk 1
  1. Milwaukee Here I Come
  2. Jackson
  3. Don?T Take It Out On Me
  4. Cryin? Time
  5. Sweet Thang
  6. Secret Places
  7. Don?T Let Me Cross Over
  8. Gotta Travel On
  9. We Live In Two Different Worlds
  10. Earth Up Above
  11. Roll Over Beethoven
  12. She Even Woke Me Up To Say Goodbye
  13. Jambalaya
  14. She Still Comes Around (To Love What?S Left Of Me)
  15. Drinkin? Champagne
  16. San Antonio Rose
  17. Once More With Feeling
  18. When You Wore A Tulip And I Wore A Big Red Rose
  19. Take These Chains From My Heart
  20. Ballad Of Forty Dollars
  21. Flip, Flop, And Fly
Disk 2
  1. In Loving Memories
  2. The Lily Of The Valley
  3. Gather ?Round Children
  4. My God?S Not Dead
  5. He Looked Beyond My Fault
  6. The Old Rugged Cross
  7. I?Ll Fly Away
  8. I?M Longing For Home
  9. I Know That Jesus Will Be There
  10. Too Much To Gain To Lose
  11. Medley: If We Never Meet Again/I?Ll Meet You In The Morning
  12. I?Ll Find It Where I Can
  13. Blue Suede Shoes
  14. I Hate You
  15. Arkansas Seesaw
  16. Lucille
  17. The Last Cheater?S Waltz
  18. Wild And Wooly Ways
  19. Sweet Little Sixteen
  20. Don?T Let The Stars Get In Your Eyes
  21. Pee Wee?S Place
  22. Before The Night Is Over

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også