109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Only Have Eyes For You
  2. The Man I Love
  3. Exactly Like You
  4. These Foolish Things
  5. Once In A While
  6. Jeepers Creepers
  7. I Never Knew
  8. Pennies From Heaven
  9. All The Things You Are
  10. All Of Me
  11. Embraceable You
  12. Wrap Your Troubles In Dreams
  13. Rose Room
  14. It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing)
  15. Kansas City Man Blues
  16. Of All The Wrongs You've Done To Me
  17. Apex Blues
  18. Together
  19. Put On Your Old Grey Bonnet (Mets Ton Vieux Bonnet Gris)
  20. Sleepy Time Gal
  21. Darling Nelly Gray
  22. Sidney's Wedding Day


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Sidney Bechet & Martial Solal Quartet
Label Jazz Images Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 38029


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende