Tonight, Captain? (CD)

Briskeby

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En av de største suksessen i moderne norsk pop heter Jeans For Onassis. Fra Lisa Karlsnes, Bulle og gjengen fikk oppmerksomhet med "Propaganda"-singlen til de fleska til med å selge over 100.000 plater var det mye "word of mouth", radiospilling etc. som gikk deres vei. Fortjent nok, i og med at skiva faktisk holder den ekstremt høye standarden den gjør.

Denne gangen har Briskeby vært i Frankrike for å spille inn sitt nye album Tonight, Captain?, og de er nå produsert/mikset av Michael Ilbert som tidligere har jobbet med bl.a. Ulf Lundell og Cardigans. Albumet inneholder 12 låter, hvorav flesteparten er signert Bjørn "Bulle" Bergene. Første single er den sløye, men samtidig spretne og Briskeby-typiske, "Hey Baby". Single nummer to fra albumet heter "Hallelujah", en låt som kan gi gåsehud, særlig når frøken Karlsnes synger: "It's been a long time since I needed someone/But now I do".

Sporliste

 1. Rebel Against Your Own Rules
 2. Hey Baby
 3. Ten Stories High
 4. Valentine
 5. Hallelujah
 6. Sweet Sensation
 7. End of Summer
 8. Trying to Lose You
 9. Dancing
 10. Get Lost
 11. The Mess We Are in
 12. The Electric Field

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Briskeby
Label Mercury Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 9865690

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende