Tonight's The Night / Sing To Trumpets And Strings (CD)

The Shirelles

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Tonight's The Night
  2. Johnny On My Mind
  3. Lower The Flame
  4. Will You Love Me Tomorrow
  5. Doin' The Ronde
  6. You Don't Want My Love
  7. Boys
  8. Dance Is Over
  9. Oh What A Waste Of Love
  10. Unlucky
  11. Tonight At The Prom
  12. Mama Said
  13. What A Sweet Thing That Was
  14. It's Mine
  15. I Saw A Tear
  16. I Don't Want To Cry
  17. Rainbow Valley
  18. My Willow Tree
  19. First One
  20. What's Mine Is Yours
  21. Without A Word Of Complaint
  22. I'll Do The Same Thing Too
  23. Blue Holiday
  24. Look A Here Baby
  25. Please Be My Boyfriend
  26. Teardrop And A Lollipop


Utgitt 1961 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 26 Artist The Shirelles
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1196