Too Late Baby - The Old Town Singles 1958-1966 (CD)

Arthur Prysock

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Greatest Gift
  2. I Just Want To Make Love To You
  3. Keep A Light In The Window For Me
  4. I Worry ´Bout You
  5. If I Should Ever Fall In Love
  6. Do You Believe
  7. Good Rockin´ Tonight
  8. One More Time
  9. Pianissimo
  10. Come And See This Old Fool
  11. Our Love Will Last
  12. Crawdad
  13. There Will Never Be Another You
  14. Ebb Tide
  15. Close Your Eyes
  16. Full Moon And Empty Arms
  17. Teardrops In The Rain
  18. I´m Crossing Over
  19. It´s Too Late Baby (Too Late)
  20. My Special Prayer
  21. Only A Fool Breaks His Own Heart
  22. Again
  23. House By The Side Of The Road
  24. Let It Be Me


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Arthur Prysock
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDTOP1401


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende