Tor Espen Aspaas - Mirror Canon (SACD - Hybrid)

Tor Espen Aspaas

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Første og andre wienerskole er med sine assosierte kulturkretser fascinerende og gåtefulle musikalske landskap med sterke innbyrdes sammenhenger. Denne innspillingen utforsker spenningsfeltet mellom de to epokene ved å kontrastere fire sentrale komposisjoner mot hverandre – mesterverker som for alltid har vært med på å forme vår oppfatning av hva musikk er og kan være. To kanons, speil i speil.

Tor Espen Aspaas er en av de mest profilerte og allsidige pianistene i sin generasjon av norske musikere og er siden 2007 professor ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Etter studier hos Liv Glaser og Jens Harald Bratlie avla Aspaas kandidateksamen med beste karakter og mottok i 1996 sitt solistdiplom. Ved siden av konserter og turnéer i Europa, USA og Asia, er han jevnlig engasjert ved norske og internasjonale festivaler og konsertserier. Aspaas har et titalls CD-innspillinger bak seg, blant disse en kritikerrost solo-CD med Paul Dukas' samlede klaververker på SIMAX Classics fra 2004.

Super Audio-CD 5.1 SURROUND + STEREO produsert i DXD (Digital eXtreme Definition) Denne disken ser ut som en vanlig CD og kan spilles på alle tradisjonelle anlegg og datamaskiner.

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2008 Format SACD - Hybrid
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Artist Tor Espen Aspaas Label 2L
Leverandør Musikkoperatørene Bestillingsnummer 2L49SACD

Anmeldelser