Torkelsen (CD)

Torkelsen

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Torkelsen er artistnavnet til Fredrikstad-gutten Kristian Torkelsen (Munn Til Munn Metoden) som her slipper sin selvtitulerte solodebut. Albumet har gjennom flere år blitt jobbet med i en kjeller i Torsnes i Fredrikstad, og i mellomtiden rakk Torkelsen i 2011 å levere EP-en Outside/Inside, beat-tapen Torsnes Beats vol. 1 og en split-sjutommer med amerikanske Hard Mix - utgivelser som alle har satt ham på det internasjonale kartet over finfin gutteromselectronica. På Torkelsen fortsetter han reisen gjennom beatsbaserte og drømmende lydbilder, med låter som slekter på alt fra Jaga Jazzist, Air, Röyksopp og Casiokids til Toro Y Moi, RJD2, Ratatat og Oddlogic. Albumet inneholder blant annet "Simple", sporet som i 2011 ble kåret til en av årets beste låter av den Berlin-baserte bloggen No Fear Of Pop.

Torkelsen er produsert og mikset av Kristian Torkelsen selv, men inneholder også bidrag fra Kenneth Ishak på bass ("Bølgelengde") og trommer ("Ugle"), samt cuts fra DJ Agoo Rock på "Markjordbær".

Sporliste

  1. Schoolboy Heroics
  2. Markjordbær
  3. Don´t Care
  4. Bølgelengde
  5. Ugle
  6. A Friend
  7. Lavkarbovår
  8. Simple
  9. Silver
  10. OK

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Torkelsen
Label Sellout! Music Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer SOUL032-CD

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende