Torpedoes In Texas - 1979 Broadcast (CD)

Tom Petty

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Shadow Of A Doubt (A Complex Kid)
  2. Anything That´s Rock ´N´ Roll
  3. Fooled Again (I Don´t Like It)
  4. Here Comes My Girl
  5. Even The Losers
  6. The Wild One, Forever
  7. I Need To Know
  8. Don´t Do Me Like That
  9. Cry To Me
  10. Refugee
  11. Listen To Her Heart
  12. American Girl
  13. Breakdown
  14. Too Much Ain´t Enough
  15. Any Way You Want It
  16. I Fought The Law


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Tom Petty, Tom Petty And The Heartbreakers
Label Chrome Dreams Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LFMCD543