Total Brutal (CD)

Austrian Death Machine

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hello California
  2. Get To the Choppa
  3. Rubber Baby Buggy Bumpers
  4. All of the Songs Sound the Same
  5. I Am a Cybernetic Organism Living Tissue Over (Metal) Endosk
  6. Come With Me If You Want To Live
  7. What It's Like To Be a Singer At Band Practice
  8. Who is Your Daddy and What Does He Do
  9. You Have Just Been Erased
  10. Broo-Tall Song Idea
  11. Here is SubzeroNow Plain Zero
  12. So Far So Good So Let's Talk About It
  13. Screw You (Benny)
  14. Why
  15. If It Bleeds We Can Kill It
  16. It's Not a Tumor
  17. Not So Hidden Track



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Austrian Death Machine
Label Metal Blade Leverandør Sony
Bestillingsnummer 14683CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende