Total Eclipse (CD)

Black Moon

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Stay Real
  2. Looking Down The Barrel (with Sean Price)
  3. Fever
  4. Confusion
  5. That's The Way S... Iz (with Cocoa Brovaz)
  6. Why We Act This Way (with Starang Wondah)
  7. MC Everybody (Skit)
  8. That'z How It Iz
  9. Stoned Iz The Way
  10. Ruck Is Dead (Skit)
  11. What Would U Do (with Sean Price)
  12. How We Do It
  13. Where It Goez Wrong (with Tek)
  14. Pressure Iz Tight
  15. No Way (with Steele)
  16. This Goes Out To You (with Steele)
  17. Rush


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Black Moon
Label Duck Down Music Leverandør Import
Bestillingsnummer DDM2005CD